​Telefon: 21 25 69 44

Restaurering | Vedligeholdelse

Et mindre malerfirma der er i tæt samarbejde med vores kunder, således at arbejdet altid udføres i overensstemmelse med vores kunders ønsker.

Kvaliteten er altid i højsædet både hvad der angår materialer, brugervenlighed og høje æstetiske krav Vi prøver også på at udvikle os, således at vi vil være på forkant med de nyeste malerteknikker og produkter.

Restaurering og vedligeholdelse af bygninger, nye og ældre, udvendig som indvendig er en af vore spidskompetencer. Se mere her.

Malerfirmaet MalerTom

​Maler Tom arbejder både med maling og restaurering. Han har mange års erfaring i malerarbejder og er udlært bygningsmaler i 1982. Herefter har han arbejdet i forskellige malerfirmaer, hvor han var ansat i 10 år i de to af firmaerne. Siden 1998 har Tom haft sit eget malerfirma.

Foruden sin maler uddannelse fik Tom i 1992 en uddannelse indenfor virksomhedsøkonomi, og han fungerer også som ejendomsinspektør.

Tom Sørensen har gennem sin karierre været gennem lavet forskellige opgaver med maling og restaurering. For at få et indtryk af de seneste opgaver, se fotos her.

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

- Læs mere

​Firmainformation

MalerTom ApS

CVR: 30206908

adresseinformation

Tingvænget 10, 2750 Ballerup

Find vej med Google map

kontaktinformation

Telefon: 21 25 69 44

E-mail: info@malertom.dk